Kramer Group

Kramer Group heeft zich met enthousiasme als hoofdsponsor verbonden aan de Rotterdam Harbour Sprints 2019! Kramer Group is een echt Rotterdams familiebedrijf dat ruim 40 jaar geleden is opgericht en is uitgegroeid tot een onderneming die actief is in vrijwel alle onderdelen van de containerdienstverlening.

Kramer Group biedt haar klanten de beste denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek en zet zich in voor Rotterdamse organisaties en verenigingen. Voor zowel Kramer Group als de Rotterdam Harbour Races is de Maas een belangrijk onderdeel van de activiteiten. Kramer Group zal een hoofdrol spelen in het beloop van de Kramer Rotterdam Harbour Races 2019.

Seamark

Seamark heeft zich aan Skadi verbonden als Bronzen Sponsor en sponsor van de Kramer Rotterdam Harbour Sprints. Seamark is een multidisciplinaire reefer specialist die een complete reeks van goederen en services aanbiedt om haar klanten te ondersteunen op het gebied van reefer operaties, onderhoud en reparatie. Seamark zal Skadi ondersteunen in de verdere ontwikkeling van de vereniging en natuurlijk het roeien. We blikken gezamenlijk vooruit op een mooie samenwerking.